Back to All Events

Verdens kuleste dag

Verdens Kuleste Dag er en helt gratis aktivitetsdag for barn og unge, og for alle som føler seg som barn og unge. Arrangementet er i regi av Sparebankstiftelsen DNB.

Sparebankstiftelsen DNB synes at barn og unge skal få lov til å oppleve morsomme ting uten at det skal koste masse penger. Derfor arrangerer vi sammen en megastor og gratis aktivitetsdag på Akershus festning hvert eneste år, sånn at du skal få prøve massevis av fritidsaktiviteter.

Aktiviteter
35 ulike organisasjoner, som alle har fått støtte av Sparebankstiftelsen DNB, tilbyr et vidt spekter av aktiviteter som kan passe alle og en hver, enten man liker å drive med idrett eller å lage noe med hendene.

Praktisk

Vi deler ut program i inngangen og alle barn får festivalarmbånd med plass til å skrive på en foresatts telefonnummer. Vi har matområde med sitteplasser. Det er lov til å ta med matpakke, men vi selger også mat og drikke. Vi har vannposter, men flaske må du ha med selv.


Tidspunkt
Lørdag 31. august kl. 11.00 - 16.00

Portene åpnes ved arrangementstart.

Generell informasjon:
Det er universelt utformede toaletter på alle områdene, med unntak av Gresset. Der er nærmeste HC-toalett på Torget.

Verdens Kuleste Dag er en gratis og åpen festival. Det betyr at det kan komme veldig mange mennesker til Akershus festning. I 2017 kom det nesten 30.000 besøkende! Noen syns derfor at det blir litt hektisk og litt mye venting i kø.

For mer informasjon
post@sakk.no
www.verdenskulestedag.no

Facebook-arrangement: www.facebook.com/events/798284177223535/

Foto: Sverre Chr. Jarlid

Billetter:
Arrangementet er gratis.

Tilgjengelighet
Underlaget på festningen består av brostein, grus og gressflater, så fremkommeligheten for rullestolbrukere er ikke like god over alt. Vi anbefaler alle å bruke hovedinngangen i Kirkegata, som er hinderfri. De andre inngangene har enten trappetrinn eller ligger i bratte bakker. Trenger du hjelp, så må du ikke nøle med å spørre en av de mange som er på jobb. Se etter noen i blå eller rosa festivaltrøye.

Ledsagere er selvfølgelig velkomne!

Ankomst / kollektivtransport
Buss til Rådhusplassen, trikk til Kontraskjæret eller Øvre Slottsgt, T-bane til Stortinget

Later Event: September 7
Womans International Party