Back to All Events

Verdens kuleste dag 2018

Hold av lørdag 1. september, for Verdens Kuleste Dag er tilbake!

Sparebaktstiftelsen DNB inviterer alle barn og unge (og alle andre også) til å komme til Akershus festning for å prøve alle slags aktiviteter. 35 totalt!

Her kan du gå på skøyter og stå på snowboard selv om det er sommer, du kan dykke, dans, bygge hytte, synge karaoke, se på fossiler, læresjakk og være vitenskapsmann for å en dag - og det er bare en liten del av det som skjer på Verdens Kuleste Dag! OG DET ER HELT GRATIS! 

Sparebankstiftelsen DNB synes at barn og unge skal få lov til å oppleve morsom ting unte at det skal koste masse penger. Derfor arrangerer vi sammen en megastor og gratis aktivitetsdag på Akershus festning hver eneste år, sånn at du skal få prøve massevis av fritidsaktiviteter. I år arrangeres Verdens kuleste dag for sjette gang og bak aktivitetene står de 35 ulike organisasjonene som alle har fått støtte fra Sparebankstiftelsen.

 

Lørdag 1. september
Kl. 11.00 - 16.00
Sted: Hele festningsområdet på Akershus festning

Programoversikt finner du HER

www.verdenskulestedag.no