Back to All Events

Forsvarets stabsmusikk med Angelina Jordan

Publikum i alle aldre inviteres til en stemningsfull sommerkveld 16. juni på Karpedammenscene!

I november 2017 gikk Forsvarets stabsmusikkorps i studio med Angelina. Bli med på en stemningsfull sommerkveld hvor noen av disse låtene spilles.

Det blir salg av mat og drikke og muligheter for piknik. Portene åpnes 1 time før konserten starter

Kl. 18.00-19.30
Sted: Karpedammen scene
Pris: Voksen 430,-/ Obos/A-kort 330,- / barn 200,-

facebook.com/events/899746213564196/

12 år gamle Angelina Jordan Astar slo igjennom da hun i 2014 vant Norske talenter som 8-åring. De fantastiske sangene fra den vesle jenta gikk viralt og i dag har videoene hennes snart 1 milliard visninger på Facebook og over 220 millioner visninger på YouTube. Hun synger klassiske jazzlåter og evergreens og har både blitt sammenlignet med Amy Winehouse og Billie Holiday. Siden 2014 har hun opptrådt på flere TV-show i USA og holdt konserter både i USA, Brasil, Japan, Tyskland, Singapore og i Sør-Korea.

Forsvarets stabsmusikkorps er Norges største profesjonelle blåseorkester og feirer 200 år i år. November 2017 gikk korpset i studio sammen med Angelina. Dette resulterte i en plate som lanseres i mai 2018.
 

For mer informasjon, se Forsvarsbygg sin hjemmeside.