Back to All Events

Prisning av våren, sommeren og pinsen

Når: 15. mai kl 16.00

Frelsesarmeens hornorkestre er et kjent uttrykk for dette kirkesamfunnets musikkliv. I Norge er de kjent for å spille kristne sanger på torg og gater, og også for å markere kristne høytider fra høyder og tårn i mange av landets byer. At Frelsesarmeens hornorkestre også er kirkemusikk, og spiller både klassiske verk og orkesterverk komponert av komponister med tilhørighet til Frelsesarmeen som kirke er ikke like kjent. Denne pinsedagen kan du høre et velklingende orkester fra Frelsesarmeens hjemland, Chelmsford Citadel band, framføre perler fra dette kirkemusikalske landskapet. Det blir en utenom det vanlige lovprisning av våren, sommeren og pinsen!

Chelmsford Citadel band er knyttet til Frelsesarmeens forsamling i Chelmsford, England og ledes av sin faste dirigent Garry Smith. 

Velkommen til sommerkonsert ved Karpedammen!

Earlier Event: May 12
Øving til 17. mai
Later Event: May 17
Festkonsert