Festningsspillet 2019 er klart

Velkommen til åpen himmel ved Karpedammen scene og Henrik Ibsens store mesterverk Peer Gynt med Forsvarets Stabsmusikk som orkester, midt i Oslos grønne hjerte. Instruktør Svein Sturla Hungnes er igjen klar for å røske tak i hovedstaden med sin Peer Gynt og ta oss med på sommerens vakreste eventyr.

VENDER TILBAKE: Lise Fjeldstad og Hans Marius Hoff Mittet blir igjen å se som Mor Åse og Peer Gynt under festningsspillet Peer Gynt på Akershus festning 12.-16. juni 2019. FOTO: John Andresen

VENDER TILBAKE: Lise Fjeldstad og Hans Marius Hoff Mittet blir igjen å se som Mor Åse og Peer Gynt under festningsspillet Peer Gynt på Akershus festning 12.-16. juni 2019. FOTO: John Andresen

Det er med stor glede vi kan presentere nærmest et “comeback” å være med selveste Mari Maurstad i rollen som Den Grønnkledde. Mari har gjennom 14 år spilt alle de tre fristerinnerollene i Ibsen-stykket på Gålå.

Komiker, musiker og skuespiller Hilde Louise Asbjørnsen er klar for rollen som Anitra og får godt selskap av Johannes Joner som Knappestøperen.

Hans Marius Hoff Mittet som Peer Gynt, Lise Fjeldstad som Mor Åse og Silvia Moi som syngende Solveig returnerer i sine rolle.



BILLETTSALGET ER I GANG

Billetter til årets festningsspill er i salg nå via Ticketmaster: www.ticketmaster.no/search/?keyword=Peer+Gynt+på+Akershus+festning eller på tlf.: 815 33 133.

Priser:
Ordinær kr. 595,- (ink.avg.)
A – kort, gruppepris kr. 515,- (ink.avg.)
Student/barn kr. 340,- (ink.avg.)

Forestillingen spilles følgende dager:
Onsdag 12. juni kl. 19.00
Torsdag 13. juni kl. 19.00
Lørdag 15. juni kl. 15.00 og 19.00
Søndag 16. juni kl. 15.00


Portene åpnes 1 time før arrangementstart
Ledsager, full pris
Varighet 80 min uten pause
Utendørs - husk varmt tøy
Handicapped info: Ingen trapper, men ruglete brosten i gatene på festningen

For mer informasjon, følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

@stiftensenSAKK
www.sakk.no


Siste nytt om Peer Gynt
Hilde Louise Asbjørnsen er klar for Peer Gynt
Hans Marius Hoff Mittet er klar for Peer Gynt