Back to All Events

Storbandkonsert Jazzå m/solist Renate S. Nygård og Ray Bebi

Det er duket for en skikkelig storaften når Ray Bebi og Storbandet Jazzå kommer til Karpedammen scene 7. juli. Musikerne vil komme direkte fra Kongsberg jazzfestival, så dette er en ypperlig anleding for de som enten ikke rekker innom Kongsberg i år eller simpelthen ikke kan få nok jazz i hverdagen.

Storbandet Jazzå har medlemmer fra hele Oslo og festet sine røtter i musikkmiljøet i Storsalen menighet og Høgskolen i Staffeldts gate i 2000. I år har de fått en unik mulighet til et samarbeid med ingen ringere enn Firenze kommune sitt eget storband Ray Pepi bigband.

jazzå_1.jpg

Ray Pepi bigband startet opp i 1970 og fikk sitt navnet etter den første lederen. I dag består de av semiprofesjonelle jazzmusikere som spiller på de store plassene, på diverse kommunale arrangement, og på jazzfestivaler. Nå er de på gjenvisitt til Norge etter at Jazzå besøkte dem for to år siden, hvor de sammen hadde flere konserter i Toscana-området. 


Spilledato og tid
Søndag 7. juli kl. 18.00

Konserten varer ca. 1 1/2 time

Ankomst
Inngang Sortiporten i enden av Akersgata og inn Myntegata

T-bane til Nationaltheatret
Trikk 12 til Kontraskjæret

For mer informasjon
post@sakk.no

Hold deg oppdatert på arrangementet på Facebook:
https://www.facebook.com/events/1062004580674134/

Jazzå på Facebook: facebook.com/storbandetjazzaa/

Nettside: http://www.storbandetjazzå.no/

Billetter
Konserten er gratis

Generell info.
Utendørs - husk å kle deg etter været

Ingen trapper, men ruglete brostein i gatene på festningen.