Back to All Events

Middelalderfestivalen 2018


Velkommen til en helg med Middelaldermagi på Akershus festning 25.-27. mai!

Oslo Middelalderfestival er en underholdende folkefest for hele familien, som setter fokus på Oslo bys spennende og mangfoldige historie og middelalderen som epoke.

Gjennom håndverk, teater, formidling, konserter og en rekke aktiviteter for store og små, gjenskaper vi felles fortid og er med på å gi byen historisk identitet! Vårt store Middelaldermarked setter deg i god gammeldags markedsstemning!

Servering og underholdning i Gildeteltet. 

Billetter i salg via. Hoopa.no og ved inngangene:
omf.hoopla.no/sales/327418220

Stiftelsen Oslo Middelalderfestival ble stiftet i 1994. Stiftelsen har som overordnet formål å bidra til å opprettholde bevisstheten om at Oslo by har sine røtter i middelalderen. Festivalen er en underholdende folkefest for hele familien, som setter fokus på Oslo bys spennende og mangfoldige historie. Med håndverk, teater, formidling, konserter og en rekke aktiviteter for store og små, er vi en festival for alle!

Mer informasjon finner du på Middelalderfestivalen sin hjemmeside:
http://oslomiddelalderfestival.org/

www.facebook.com/OsloMiddelalderfestival/