Back to All Events

Musikkfest Oslo

  • Karpedammen scene, Akershus festning 2 Myntgata Oslo, Oslo, 0151 Norway (map)

Musikkfest Oslo

Lørdag 4.juni kl. 14:00 på Karpedammen scene
Gratis inngang

Endelig nærmer festivalsommeren seg, og startskuddet går lørdag 4. juni, når Musikkfest Oslo fyller 25 år! UKM Oslo og Schous Plass stiller som tidligere med tidenes arrangement, denne gangen på flotte Karpedammen Scene. UKM har i løpet av våren blitt arrangert i alle Oslos bydeler, og her vil du få oppleve noen av de fantastiske ungdommene som er plukket ut til fylkesnivået. Sjangerbredden er enorm, og sjansen er stor for at du vil oppleve alt fra nysirkus til korps til dansecrews. I tillegg til dyktige ungdommer på scenen, blir området gjort om til en aktivitetspark, med konkurranser, premier, sukkerspinn og mye mer - alt i regi av ungdommen selv.

 

Earlier Event: May 17
Festkonsert
Later Event: June 8
Kampen janitsjarorkester