Back to All Events

Far and Away

  • 2 Myntgata Oslo, Oslo, 0151 Norway (map)

Dra på deg romdrakten og slip sverdet!

SCIENCE FICTION og FANTASY

Årets største populærkulturelle opplevelse tar deg med på en reise til fantasiens rike, der teknikk og magi går hånd. FAR AND AWAY hyller science fiction og fantasy som sjangre. I stedet for å kun fokusere på ett medium, hentes musikken fra favoritter blant filmer, TV-serier og spill med verdensrom- og fantasytema.

 Orvar Säfström, kjent fra Filmkrönikan på SVT guider oss gjennom kraftfulle krigsfanfarer og drømmende eventyrsklanger fra blant annet STAR WARS, THE LORD OF THE RINGS, ALIEN, HARRY POTTER, HALO, GAME OF THRONES og FINAL FANTASY. Musikalsk beveger vi oss fra mørkre til lys, og hele korpsets klangfarger males opp. Sopranen Sabina Zweiacker medvirker også i flere stemningsfulle sanger!

SOLIST: SABINA ZWEIACKER
Sabina Zweiacker har sin utdannelse i klassisk sang fra Musikhögskolan i Malmö. Våren 2013 debuterte hun med stor suksess i spillmusikksamennheng på JOYSTICK 5.0 med Malmö Symfoniorkester og har siden medvirket i flere utsolgte SCORE-produksjoner med blant annet Göteborgs Symfoniker, Gävle Symfoniorkester og Åbo Filharmoniske Orkester.

KONFERANSIER: ORVAR SÄFSTRÖM
Orvar Säfström er en svensk journalist, programleder, filmkritiker og musiker.
Orvar Säfström var under en kortare periode også hovedvokalist i det svenske death metal-bandet Entombed

De seneste årene har han bemerket seg gjennom sitt engasjement for TV-spill. Han har vært initiativtaker til en rekke større større spill- og filmrelaterte konserteventer, blant annet JOYSTICK og den internasjonale suksessen SCORE.

Orvar er initiativtaker for Far and Away konseptet, og deltar dessuten som kveldens konferansier/forteller.

Billettsalg: www.billettservice.no

Mer info: forsvaret.no/stabsmusikken facebook.com/stabsmusikken