Back to All Events

Kongelige norske marines musikkorps' storband

  • Akershus festning / Karpedammen scene Myntgata Oslo, 0151 Norway (map)

Når: 11. juni klokken 19.30

Når Kongelige norske marines musikkorps' storband kommer til Oslo og Karpedammen Scene på Akershus festning lørdag 11. juni, har de med seg 17 musikere, to solister og to kordamer, og på den musikalske menyen står musikk av legenden Ray Charles. Solister under konserten er Odd Renee Andersen Lopez og Kim Fairchild, som bør være kjente navn for de fleste musikkinteresserte. Korister er Marian Lisland og Kristin Folkvord Pedersen. Lars Erik Gudim, som til vanlig jobber som dirigent, komponist og arrangør i Forsvarets Musikk, vil lede konserten. Ray Charles ble kjent som en av de virkelig store stilskapende pionerene innen soulmusikken og blandet rythm and blues med elementer fra både jazz, country, rock, gospel og pop. Publikum kan glede seg til slagere som «Georgia On My Mind», «Unchain My Heart», «Still cracy after all these years» og flere andre udødelige klassikere.