Hans Marius Hoff Mittet er klar for Peer Gynt

For tredje året på rad inntar Peer Gynt Akershus festning og Karpedammen scene med Hans Marius Hoff Mittet i hovedrollen som Peer Gynt. Hans Marius har for lengst gjort rollen til sin egen og fylt Henrik Ibsen sin ikoniske karakter med styrke og troverdighet.

Hans Marius har de siste årene etablert seg som et av de største navnene på Norges musikalscene, og gjennomførte i 2018 en jubelsesong på Folketeatret som Javert i Les Miserables og som Firmin i The Phantom of the Opera. Før han avsluttet året som Erlend mot Herborg Kråkevik i Kristin Lavransdatter på Den Nationale Scene i Bergen til strålende kritikker.

PEER: Hans Marius Hoff Mittet er igjen klar som Peer Gynt på Akershus festning og Karpedammen scene 12.-16. juni 2019. FOTO: Håvard Madsbakken

PEER: Hans Marius Hoff Mittet er igjen klar som Peer Gynt på Akershus festning og Karpedammen scene 12.-16. juni 2019. FOTO: Håvard Madsbakken

Han Marius har tidligere hatt roller i blant annet Fame, Hair, West Side Story, The Dancing Man, La Cage aux Folles, My Fair Lady og Chicago. I 2008 overtok han rollen som Don Lockwood i Singin’ in the Rain på Oslo Nye Teater etter Kåre Conradi.

Vi gleder oss stort til å se Hans Marius som Peer Gynt på Karpedammen scene 12.-16. juni 2019!