VAMP til Karpedammen scene

Til omgivelsene av 700 år gammel historie vil publikum få en magisk opplevelse under åpen himmel når VAMP gjør sin eneste konsert i Oslo denne sommeren på landets kanskje eldste kulturarena 14. juni kl. 19.00. Konserten er i anledning Stiftelsen Akershus festning for Kunst og Kultur sitt 30-års jubileum. 

TIL FESTNINGEN: VAMP kommer til Karpedammen scene på Akershus festning fredag 14. juni. Konserten er i anledning Stiftelsen Akershus festning for Kunst og Kultur sitt 30-års jubileum. FOTO: Inger Staveland

TIL FESTNINGEN: VAMP kommer til Karpedammen scene på Akershus festning fredag 14. juni. Konserten er i anledning Stiftelsen Akershus festning for Kunst og Kultur sitt 30-års jubileum. FOTO: Inger Staveland

VAMP har for lengst tatt plass i eliten av norsk musikkliv. Med sitt særegne uttrykk i møte mellom musikk og lyrikk har de truffet den norske folkesjelen. Gjennom 26 år har de gitt ut 14 album, solgt over 1 million plater og mottatt hele fem Spellemannspriser. Albumet «Brev» ble sluppet høsten 2018 til gode anmeldelser.

Se høydepunkter nedenfor fra VAMP gjestet borggården på Akershus slott sommeren 2017.

Billetter i salg nå via Ticketmaster eller på tlf.: 815 33 133.

Portene åpnes 1 time før arrangementstart
Ledsager: Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgiften)
Utendørs - husk varmt tøy
Det er sittende plasser i flott amfi med utsikt så alle ser

Handicapped info:
Ingen trapper, men ruglete brostein i gatene på festningen


Vel møtt!


www.vamp.no
@vampno


Arrangementet på Facebook:
https://www.facebook.com/events/613951385695918/

For mer informasjon:
post@sakk.no